

amuse
aardpeer - paling
blini - tonijn - vermout
voor
hamachi - biet - mierikswortel - zeewier - tobiko - hibiscus
tussen 1
gamba - anijs - szechuan
tussen 2
cime di rapa - koolrabi - bloedsinaasappel - kappertjes
tussen 3 *
pizza - guanciale - spekbokking - tomaat - romaine - forel ei
hoofd
kip - broccoli - basilicum - kokkels - monniksbaard
dessert
brioche - rode wijn - dragon - gorgonzola - radicchio
​

BOVEN
menu 5 gangen
menu 6 gangen
​
kazen van fromagerie Kef (per stuk)
​
​
pairing 5 gangen
pairing 6 gangen​
65
75
​
​4
​​​
​
55
66​
BAR
SNACKS
foccacia - olijfolie
"bella cerignola" olijven
oester - mignonette - citroen
oester - ajo blanco - lavas
oester - verveine - kruisbes
​
lonzo - giardiniera
jambon 24 mois - giardiniera
tonijn - zwarte olijf - zwarte knoflook
viskoekjes - sesam - karamel - garnaal​​​​​
4
6
4
4.5
​4.5​​​
15
18
12
12​​​​​

VOOR
hamachi - biet - mierikswortel - zeewier - tobiko - hibiscus
gamba - anijs - szechuan
cime di rapa - koolrabi - bloedsinaasappel - kappertjes
pizza - guanciale - spekbokking - tomaat - romaine - forel ei
​​​HOOFD
kip - broccoli - basilicum - kokkels - monniksbaard
bloemkoolspruit - broccoli - basilicum - consommé
vis van de markt
vanaf twee personen:
ribeye - caponata - pommes dauphines
SIDES
pommes fondantes
bospeen - preidressing
DESSERT
brioche - rode wijn - dragon - gorgonzola - radicchio
​​​​​​
kazen van kef per stuk
​
14​​​
13​
12​
16​​​
7
7
28
23
-​
10​
4
p.p. 35
